Ajuts Leader

Si té un nou projecte turístic o vol actualitzar-lo i que dinamitzi i fomenti l’activitat econòmica en el territori del Montsià i el Baix Ebre, pot demanar les ajudes Leader.

Ajuts leader per automatizar processos sector turistic processos sector turistic

 

El Programa Leader dóna suport a la creació i/o millora de projectes o empreses per a una inversió mínima de 12.000€ (la subvenció pot anar del 22% al 40% de la inversió en funció d’un sistema de puntuació), i que siguin viables econòmicament. Són uns ajuts de la Generalitat de Catalunya i el fons Feader, el fons europeu agrícola de desenvolupament rural.

Motor de reservas para Hoteles ACINET

Aquestes subvencions econòmiques poden incloure: millores d’eficiència energètica, contractació de personal, automatizació de processos…, en aquest últim cas poden comptar amb nosaltres.

logo-acigrup-hospitality-software

Acigrup som una empresa que es dedica a programes informàtics per al sector turístic des de fa més de 30 anys, i automatitzem la gestió dels hotels, restaurants, apartaments turístics, hostals, albergs, càmpings, etc.

Subvenció per programes informàtics

*Si volen l’ajut pels programes informàtics, aquests han de formar part de tot el projecte i no poden superar el 30% del total de la inversió.

Quan s’obre la convocatòria?

La convocatòria estarà oberta a partir del dia 26 d’Octubre fins el 30 de novembre del 2022.

 

software-hotel-soluciones-tecnicas

 

Vol saber com sol.licitar l’ajut?

En aquesta pàgina: https://www.leader.cat/ajuts-leader trobarà tot el que necessita saber com per exemple: la normativa que ha de acomplir, els requisits, la documentació, etc.

També pot descarregar aquí: el document amb totes les bases dels ajuts Leader.

Vol demanar l’ajut Leader pel seu negoci turístic?

Motor de reservas

Contacti ara i li donarem el suport que calgui en la realització del projecte i tramitació de l’ajut.

Sol·licitar informació